Відновлювальні роботи в Балаклії повинні бути завершеними до початку опалювального сезону - Світлична

Четвер, 31 серпня 2017, 13:11
Таке завдання поставила голова ХОДА тим, хто відповідає за приведення міста в порядок після пожежі на артскладах
Відновлювальні роботи в Балаклії повинні бути завершеними до початку опалювального сезону - Світлична

Але при цьому роботи повинні бути вионаними якісно, - повідомляє «Справжня Варта»

Про це заявила губернаторка сьогодні під час сесії облради.

«П’ять місяців минуло з моменту надзвичайної ситуації, яка спричинила неймовірно великі руйнування. І ті, хто розуміються на цьому, знають, скільки потрібно часу для того, щоб провести відновлювальні роботи. У Лозовій і Сватовому такі роботи проводилися рік і більше. Мною було поставлено завдання – завершити відновлювальні роботи в Балаклії до початку опалювального сезону. За 5 місяців виконано більш ніж 90 % відновлювальних робіт», - підкреслила керівник області.

При цьому Юлія Світлична наголосила, що швидкість виконання робіт не має позначитися на їх якості.

«Після виконання робіт контролюючі органи проінспектують усе, що було зроблено, і перевірять, як було витрачено державні кошти, - повідомила голова ХОДА. - За моїм дорученням було створено декілька штабів і комісій, які виїжджають на місця. Я прошу включитися особисто голову РДА, міського голову – вислухати всі зауваження мешканців щодо якості та обсягів виконання робіт, виїхати на місця разом з підрядником і виправити наявні недоліки».

Як раніше писала «Справжня Варта», внаслідок надзвичайної події було зруйновано 392 об’єкти, з них, понад 117 багатоквартирних будинків та 228 будинків приватного типу. Також 2 приватних будинки та 4 багатокартирних визнані такими, що не підлягають відновленню. Пошкоджено, зокрема, 8 навчальних закладів та 1 заклад охорони здоров’я. На відновлювальні роботи до райного бюджету було направлено 145 млн. грн. з державного бюджету, 40 млн. грн. з обласного бюджету, з яких 10 млн з резервного фонду і 30 млн грн. на матеріальну допомогу постраждалим.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments