По районах Слобожанщині продовжуються роботи по газозаміщенню

Понеділок, 4 вересня 2017, 09:03
Ще одна центральна котельна отримає гроші на відмову від газу
По районах Слобожанщині продовжуються роботи по газозаміщенню

На твердопаливну котельну у Вовчанську депутати спрямували 8 млн. грн. За розрахунками районних керівників, це дозволить  економити до 20 млн грн на рік, - повідомляє «Справжня Варта»

«Це продовження пілотного проекту із газозаміщення, який було розпочато у Вовчанську в минулому році. У рамках цього проекту соціально важливі об’єкти міста - школи, дитячі садочки - було переведено на опалення модульними котельними, які працюють на альтернативному паливі. Переоснащення центральної котельні, яка забезпечує теплом всі багатоквартирні житлові будинки району, дозволить нам стати практично незалежними від газу», - розповів голова Вовчанської РДА Віталій Мірошник.

Також Харківська обласна рада виділила  34 млн грн. на ремонт очисних споруд у селищах Мала Данилівка Дергачівського району, Нагірне Зачепилівського району, місті Золочів та селищі Феськи Золочівського району, каналізаційних насосних станцій та колекторів у Шевченковому, Лозовій та Первомайському.

Крім того, виділено кошти на закупівлю 7 сміттєвозів - для міст Балаклія, Барвінкове, Дергачі та Зміїв, селищ Кегичівка, Печеніги та Шевченкове.

Як раніше писала «Справжня Варта», школи і лікарні Харківщини продовжують переводити на опалення, альтернативне природному газу.

Зокрема, у Вовчанському районі було завершено пілотний проект з технічного переоснащення систем теплопостачання всіх об'єктів соціальної сфери.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».  

comments powered by HyperComments