Порошенко відвідає Харківщину з робочою поїздкою

П'ятниця, 1 вересня 2017, 10:01
Харківська облдержадміністрація надала уточнену програму візиту
Порошенко відвідає Харківщину з робочою поїздкою

Під час візиту до нашої області Петро Порошенко разом із головою ХОДА Юлією Світличною візьме участь у святі Першого дзвоника в школі «Мобіль» у Пісочині. Це перша школа, яку побудовано «з нуля» на Харківщині за останні 12 років. Будівництво школи розпочалося наприкінці 2015 року. Виділення коштів на роботи з державного та обласного бюджету домоглася Юлія Світлична, - повідомляє «Справжня Варта».

У Харкові Президент України відвідає нове відділення інтенсивної терапії для глибоко недоношених новонароджених міського перинатального центру, де ознайомиться з результатами проведеної реконструкції та проведе зустріч з керівниками медзакладів регіону.

Також Глава держави візьме участь у відкритті Регіонального центру адміністративних і соціальних послуг на пр. Тракторобудівників, 144. Центр є найбільшим і найпотужнішим в Україні та зможе обслуговувати близько 2000 відвідувачів на день, надаючи до 450 послуг. Проект реалізовано спільно ХОДА, Харківською міською радою та міжнародними партнерами.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments