«Разом Урбан Парк»: у парку Машинобудівників у Харкові вібудеться фестиваль заради змін

Субота, 2 вересня 2017, 18:19
10 вересня 2017 року в парку Машинобудівників (раніше — парк Артема) відбудеться фестиваль «Разом Урбан Парк».
«Разом Урбан Парк»: у парку Машинобудівників у Харкові вібудеться фестиваль заради змін

Цей фестиваль стане місцем для об’єднання користувачів парку, представників вуличних культур (субкультур), урбаністичних та соціальних ініціатив, а також всіх харків’ян для того, щоб разом розпочати змінювати парк.

Фестиваль проходитиме протягом всього дня та включатиме майстер-класи та змагання вуличних культур (паркур, брейкданс, воркаут, райдер), виступи харківських музикантів, музичну майстерню, дитячі майданчики з розвивальними та навчальними іграми, ярмарок громадських ініціатив, науково-популярні лекції, зону убраністичних та архітектурних експериментів. Користувачі парку матимуть можливість разом створити бачення щодо майбутнього парку Машинобудівників завдяки участі у воркшопі по плануванню просторового розвитку території.

Організаторами фестивалю є три геть різні громадські організації Харкова, які об’єдналися, щоб спільними зусиллями вплинути на якісні зміни у міському просторі, переосмислити парковий простір, зважаючи на потреби сьогодення, а також створити в Харкові прецедент залучення мешканців/користувачів на всіх етапах проектування території.

Вхід на фестиваль – вільний, участь у всіх активностях – безкоштовна. Детальніше

Організаторами фестивалю є:

• ГО День музики у рамках проекту «Ревіталізація паркових просторів: крок перший», що реалізується за підтримки Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради;
• громадська організація «Центр Street Culture» у рамках програми розвитку вуличних культур Харкова під патронатом міського голови Геннадія Кернеса і за підтримки Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту;
• громадська організація «Міські реформи» у рамках проекту «Разом парк. Ревіталізація парку разом з громадою: перший етап» за підтримки програми «Kyiv Dialogue / Kiewer Gespräche / Київський Діалог», що фінансується Міністерством закордонних справ ФРН.

comments powered by HyperComments