Гольдбергівська вулиця частково перекрита для руху

Неділя, 3 вересня 2017, 16:34
Рух транспорту по Гольдбергівській вулиці, на ділянці від проспекту Гагаріна до вулиці Основ'янській, буде заборонено до 6 вересня.
Гольдбергівська вулиця частково перекрита для руху

Як повідомляють в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням капітального ремонту трамвайних колій. Об'їзд закритої ділянки для автомобілів буде організований наступним чином: пр. Гагаріна – вул. Вернадського – Гімназична набережна – вул. Греківська –вул. Гольдбергівська.

Автобуси будуть об'їжджати закриту ділянку в такий спосіб: №14 та 128е при русі в сторону вул. Біологічної: вул. Вернадського – пров. Молчанівський – вул. Гольдбергівська і далі за маршрутом;

№211е при русі в сторону вул. Москалівської: вул. Молочна – вул. Плеханівська – пр. Гагаріна – вул. Молчанівський – вул. Гольдбергівська і далі за маршрутом;

при русі в бік пр. Гагаріна: вул. Гольдбергівська – а пров. Рибасівській – вул. Греківська – Гімназична набережна – вул. Вернадського – вул. Маломясницька – вул. Плеханівська – вул. Молочна і далі по маршруту.

Разом з тим вулиці стають менш безпечними. Як повідомляла «Справжня варта», гоп-стопники на Харківщині долучилися до «міжобласної кооперації». Молодики з Харкова та Донецька об'єдналися для того, щоб грабувати селян. Поліція поки що нарахувала на їхньому рахунку два схожих злочинна. Підійшли на вулиці, побили, забрали «мобілу» і гроші.

comments powered by HyperComments