Харківські пухнастики скаженіють через кажанів

Понеділок, 4 вересня 2017, 18:33
У карантині тепер частина Шевченківського району
Харківські пухнастики скаженіють через кажанів

Черговий скажений кажан вбив нашого харківського кота, цього разу у Шевченківському районі, - повідомляє «Справжня Варта»

Кажан залетів через вікно в одну з квартир, і його спіймав кіт. Наступного ранку господарі доставили домашнього вихованця і кажана в лікарню ветеринарної медицини №4, де коту провели курс вимушеної вакцинації проти сказу. Через кілька днів кажан помер, а проведена експертиза встановила, що тварина була заражена сказом.

Згідно з розпорядженням головного державного інспектора ветеринарної медицини в місті Харкові, були встановлені карантинні обмеження на території Шевченківського району, обмеженій вул. Клочківською, узвозом Клочківськім, вул. Космічною, пр. Науки та пр. Незалежності.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Основі сказився пухнастик.

Згідно з розпорядженням головного державного інспектора ветеринарної медицини в місті Харкові, були встановлені карантинні обмеження на території Основ'янського району, обмеженій пров. Маршака, вул. Маршака, вул. Томською, вул. Кіквідзе, вул. Нечуй-Левицького. Зараз на цій території лікарі ветеринарної медицини проводять подворовий обхід з метою вакцинації домашніх тварин проти сказу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments