Винахідник з Донецька просить ХОДА допомоги в організації виробництва інноваційних електродвигунів

Середа, 6 вересня 2017, 19:34
При модернізації двигунів економія електроенергії становить від 15 до 50%
Винахідник з Донецька просить ХОДА допомоги в організації виробництва інноваційних електродвигунів

Таку перспективу намалював винахідник з Донецької області на прийомі у заступника голови ХОДА Марка Беккера, - повідомляє «Справжня Варта»

За його словами, підприємство може виробляти як нові зразки продукції, так і займатися модернізацією асинхронних електродвигунів. Розробник інноваційних технологій упевнений, що його двигуни дозволять знизити викиди в атмосферу забруднюючих речовин, приведуть до економії електроенергії та сприятимуть залученню інвестицій.

«При модернізації двигунів економія електроенергії становить від 15 до 50%. Ми вперше в світі зробили електромобіль на мотор-колесах. Двомісний автомобіль сертифікований і зараз проходить випробування. Також можемо запропонувати випуск нових електродвигунів для трамваїв, тролейбусів, електровозів, організувати виробництво з переобладнання автобусів у електробуси», - розповів про можливості підприємства заявник.

Марк Беккер пообіцяв розглянути дану пропозицію й дав доручення вивчити питання представникам Управління розвитку промисловості ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», військові просять волонтерів не купувати неперевірений транспорт.

Бути дуже уважними при придбанні автомобілів для фронтових потреб просять волонтерів та доброчинців військові медики 17-го батальйону.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments