Марина Порошенко та Юлія Світлична відкрили "харківський" розділ у «Книзі миру»

Четвер, 7 вересня 2017, 12:05
«Книга Миру» - це національний проект, який покликаний об’єднати дітей із усієї України довкола таких понять, як дружба, любов та мир
Марина Порошенко та Юлія Світлична відкрили "харківський" розділ у «Книзі миру»

Урочиста церемонія приєднання Харківщини до цього проекту під патронатом дружини Президента України пройшла сьогодні, - повідомляє «Справжня Варта»

Наша область стала п’ятнадцятим регіоном України, в якому побувала «Книга Миру». «Також це видання було й за кордоном. Його заповнювали юні українці з Туреччини та США. Наступний розділ буде створено дітьми української діаспори в Канаді. І вже сьогодні можна говорити, що ця Книга стала своєрідним Послом Миру в Україні, адже вона демонструє, наскільки українці прагнуть миру і єдності», - підкреслила Марина Порошенко.

Як раніше писала «Справжня Варта», 7 вересня під час візиту на Харківщину Перша леді України також підпише з головою ХОДА Меморандум про співпрацю в рамках соціальної програми «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації» та відвідає НТУ «ХПІ», де відбудеться презентація програми «Арсенал Ідей – Україна», створеної в рамках соціальної програми Марини Порошенко та у співпраці з Благодійним фондом «Мистецький Арсенал», НКММК «Мистецький Арсенал».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments