Жодних збоїв по виконанню дорожніх робіт не передбачається - Служба автомобільних доріг

Юлія Гуш  |  Вівторок, 12 вересня 2017, 15:29
На сьогоднішній день роботи на дорогах Харківської області проводяться згідно поставленим графікам
Жодних збоїв по виконанню дорожніх робіт не передбачається - Служба автомобільних доріг

Про це розповів Сергій Пляка, перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області. За його словами, вже були розпочати роботи на шляхопроводі в районі селища Пісочин. Ремонт виконується за рахунок державних коштів, вже були підписані відповідні домовленості.

«Всі роботи йдуть по плану, – підкреслив Пляка, – погода дозволяє. Всі підрядники працюють згідно затвердженим графікам. Поки що затримок чи будь-яких сумнівів щодо виконання плану в служби автодоріг немає».

Щодо поточного ремонту, то за минулий тиждень була завершена робота на 10-кілометровій ділянці від Ізюму до Чугуєва, було облаштовано 28 кілометрів нового покриття на ділянці від Чугуєва до Куп’янська. На окружній дорозі тривають роботи по облаштуванню поверхневих обробок емульсійно-мінеральних матеріалів.

«У нас триває капітальний ремонт шляхопроводу в районі села Губерівка, – розповів Сергій Пляка, – на сьогоднішній день розвернуті повномасштабні роботи. Результатом роботи за минулий тиждень стала установка всіх необхідних опор під майбутні валки. Роботи проводяться згідно затвердженим графікам, об’єм виконання становить більше 50%. Ми плануємо в жовтні відкрити рух по відновленому шляхопроводу».

Також тривають роботи з ямковому ремонту доріг. За словами Віталія Мачули, заступника директора по ремонтам та отриманню автодоріг ДП «Харківській облавтодор», минулого тижня об’єм ямкового ремонту за рахунок державного бюджету становив близько 7,5 тисяч м.кв.

«На це було використано близько 900 тон асфальтобетонної суміші, – зазначив він, – також зараз активно ведеться робота по заміні дорожніх знаків на ізюмському напрямку. На цій ділянці передбачена повна заміна дорожніх знаків. Ми плануємо до кінця вересня повністю завершити цей об’єм роботи та переключитися на напрямок на Полтаву».

Мачула також розповів, що на Харківщині йде активна підготовка до зимового періоду. Ведеться ремонт та підготовка дорожньої техніки, триває заготовка відсіву та піску для доріг. Харківська область вже отримала перші 52 вагона солі. Робота по цьому напрямку триває. Заплановано, що 1 листопада покажчик підготовки до зимового періоду сягатиме не менш ніж 70%.

comments powered by HyperComments