Селянин на КАМАЗ-і частково перервав залізничне сполучення під Харковом/ Фото

П'ятниця, 15 вересня 2017, 10:29
Судячи з фото, він з якихось причин намагався взяти потяг "на таран"
Селянин на КАМАЗ-і частково перервав залізничне сполучення під Харковом/ Фото

У результаті пошкоджено залізничну колію довжиною 300 м., через що було припинено рух залізничного транспорту на Великобурлуцькому напрямі. Також двое пасажирів потягу опинилися в лікарні, - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомили у ГУНП, про подію стало відомо 14 вересня о 14:30. В смт Приколотне на залізничному переїзді автомобіль «КАМАЗ-5320» під керуванням 25-річного мешканця селища Федорівка Великобурлуцького району зіткнувся з приміським прискореним пасажирським потягом сполученням «Куп’янськ-вузловий – Вовчанськ».

У результаті зіткнення отримали травми два пасажири потягу – 32 та 44-річні чоловіки. Вони з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні.

Також внаслідок ДТП пошкоджено залізничну колію довжиною 300 м., через що було припинено рух залізничного транспорту.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспо

Як раніше писала «Справжня Варта», залізниця узагальнила причини травматизму.

За даними Південної залізниці, упродовж восьми місяців 2017 року на залізничному транспорті сталося 56 випадків травмування громадян, що на 8% менше, ніж за аналогічний період 2016 року. Травмування зі смертельними наслідками зазнали 34 особи, серед них 2 дитини віком до 16 років.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments