Поліція встановлює свідків ДТП на Танкопія

П'ятниця, 15 вересня 2017, 11:33
Мотоцикліста було доставлено до лікарні
Поліція встановлює свідків ДТП на Танкопія

Подія сталася 9 вересня 2016 року на вулиці Танкопія. Зіштовхнулися автомобіль «ЗАЗ 110207» та мопед, - повідомляє «Справжня Варта».

В результаті ДТП водій мопеду був доставлений до лікарні з тілесними ушкодженнями.

У ГУНП просять свідків події звернутися до поліції за телефонами 70-59-424, 715-71-60

Як раніше писала «Справжня Варта», на Харківщині почастішали ДТП за участю мотоциклістів.

Поліція розслідує обставини відразу трьох таких пригод.

16 квітня близько 14:15 на вулиці Бєлова в селищі Курилівка Куп’янського району сталася дорожньо-транспортна пригода. 50-річний водій, керуючи мотоциклом «Ява», скоїв з’їзд в кювет. Постраждалого із забиттям голови доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Цього ж дня, близько 22:20 на вулиці Європейській в місті Ізюмі сталася дорожньо-транспортна пригода. 33-річний водій автомобіля «Шкода Октавія», виїжджаючи з прилеглої території на автодорогу по вул. Європейській, не надав перевагу мопеду «Віпер» під керуванням 16-річного підлітка, та скоїв з ним зіткнення.

Внаслідок пригоди водій мопеду та його 16-річний пасажир з тілесними ушкодженнями звернулись до медичного закладу. Після надання допомоги відпущені додому.

Наступного дня близько 15:30 в районі будинку 155 на вулиці Луначарського в Мерефі 27-річний водій мотоцикла «Іж», не впоравшись з керуванням, з’їхав на узбіччя та скоїв наїзд на паркан.

Внаслідок пригоди водія та двох його пасажирок: 33-х та 26-ти років з тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments