Світлична запропонувала євродепутатам посилити європейську співпрацю на рівні місцевих громад/ Доповнено

П'ятниця, 15 вересня 2017, 14:26
Також вона пропонує запровадити в Україні низку регіональних соціальних програм
Світлична запропонувала євродепутатам посилити європейську співпрацю на рівні місцевих громад/ Доповнено

Про такі свої пропозиції на засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи  губернаторка повідомила в фейсбуці, - повідомляє «Справжня Варта».

"Як віце-президент Палати регіонів, запропонувала посилити європейську співпрацю на рівні місцевих громад та запровадити в Україні низку регіональних соціальних програм", - написала голова ХОДА Юлія Світлична.

Світлична також віздначила, що євроінтеграційна політика України має повну підтримку, що підтверджує запланований на листопад візит керівництва Конгрессу РЄ до Києва.

Доповнено.

Як повідомили у ХОДА, до порядку денного засідання Бюро також включено питання підготовки наступних сесії Конгреса місцевих та регіональних влад Ради Європи, в тому числі 33-ї сесії. Також Бюро затвердить міри нагляду за місцевими виборами в Македонії та Грузії та розгляне проект резолюції про майбутнє Європейського тижня місцевої демократії – цей загальноєвропейський захід Конгрес координує з 2007 року.

Як раніше писала «Справжня Варта», діалог із бізнесом, детінізація економіки, знищення корупції - тільки цей шлях здатний забезпечити розвиток країни, вважає голова Харківської ОДА.

Також проміжні підсумки харківського засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи підбили в ході брифінгу 27 червня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments