Світлична зустрілася з американськими дипломатами

Вівторок, 19 вересня 2017, 13:23
Теми зустрічі - спільні з посольством США проекти, які реалізуються на Харківщині
Світлична зустрілася з американськими дипломатами

Серед них - Регіональний ЦНАП, який було відкрито 1 вересня за участю Президента України, посла США в Україні та перших осіб держави , - повідомляє «Справжня Варта»

Про це зазначила керівник облдержадміністрації Юлія Світлична під час бесіди з новим координатором з питань допомоги Посольства США в Україні Памелою Трімонт.

Світлична: «Ми активно займаємося соціально-економічним розвитком. Покращуємо бізнес-клімат - у тому числі шляхом впровадження спільних з посольством США проектів щодо боротьби з корупцією та надання якісних прозорих адміністративних послуг. Серед таких проектів - Регіональний ЦНАП, який було відкрито 1 вересня за участю Президента України, посла США в Україні та перших осіб держави. Це проект, який ми реалізовували спільно з посольством протягом двох років, і сьогодні будівля площею 6000 квадратних метрів, в якій надають 450 адміністративних і соціальних послуг, у своїх стінах обслуговує щодня близько 2000 людей».

Світлична зазначила, що регіон зацікавлений у співпраці з посольством з метою розробки проектів у сфері освіти, науки та нових технологій, а також проектів з надання підтримки переселенцям у працевлаштуванні та створенні власного бізнесу.

Як раніше писала «Справжня Варта», Харківщина змогла вдесятеро збільшити приплив іноземних інвестицій.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments