Світлична очікує на широкий світовий резонанс від проведення у Харкові інвестфоруму

Середа, 20 вересня 2017, 13:08
40 міжнародних делегацій, посли, представники авторитетних міжнародних фінансових інституцій
Світлична очікує на широкий світовий резонанс від проведення у Харкові інвестфоруму

Такі сподівання висловила губернаторка напередодні проведення у Харкові форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!», - повідомляє «Справжня Варта»

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Загалом ми очікуємо понад 40 міжнародних делегацій – окрім делегацій окремих країн, будуть також представники міжнародних організацій таких, як ОБСЄ та КМЄС. 15 делегацій очолять особисто посли країн. Так, у Харків приїдуть посли США, Китаю та Японії. А також Азербайджану, Албанії, Білорусі, В’єтнаму, Грузії, Казахстану, Македонії, Сербії, Туреччини, Таджикистану, Узбекистану та Хорватії».

Як раніше писала «Справжня Варта», форум пройде 22 вересня. Головними темами для обговорення стануть модернізаційні пріоритети для України, розвиток машинобудування та експорту.  Традиційно участь у форумі візьмуть міжнародні делегації (в тому числі - посли Сполучених Штатів Америки та Китаю в Україні), керівництво держави та області, представники великого бізнесу.

Як раніше писала «Справжня Варта», за словами голови ХОДА, форум стане однією з найголовніших інвестиційних подій Східної України, яка дасть можливість Харківщині знайти інвестора та налагодити співробітництво з іншими країнами. В останні 3 роки жоден з форумів не закінчувався без підписання контрактів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments