Виділено додаткові кошти на підтримку співласників багатоквартирних будинків

Середа, 20 вересня 2017, 13:48
Рішення було прийнято сьогодні, 20 вересня, на сесії Харківської міської ради.
Виділено додаткові кошти на підтримку співласників багатоквартирних будинків

Зокрема, на капітальний ремонт житлових будинків ЖБК, ЖК та ОСББ було виділено 2 млн грн, ще 2 млн грн - на поточний ремонт. На послуги з благоустрою прибудинкових територій будинків ЖБК, ЖК та ОСББ, зокрема, на знесення сухих та аварійних дерев, виділено 190 тис. грн; на придбання дитячих ігрових майданчиків для прибудинкових територій ЖБК, ЖК та ОСББ - 49 тис. грн; на проведення рекламно-інформаційної та організаційної роботи з метою сприяння створенню ОСББ - 190 тис. грн., - повідомляє «Справжня Варта».

Цього року на умовах співфінансування планується відремонтувати 50 під'їздів та 70 вхідних груп будинків ЖК, ЖБК та ОСББ, у 15 будинках планується замінити ліфти, а на прибудинкових територіях встановити 28 спортивних і дитячих майданчиків. Цей план робіт постійно коригується. Щоб взяти участь у програмі підтримки, жителям кооперативів необхідно звернутися до Департаменту житлового господарства.

Як раніше писала «Справжня Варта»,в місті діє програма підтримки ЖБК, ЖК та ОСББ, згідно з якою роботи в таких будинках проводять на умовах співфінансування: 25% коштів виділяють мешканці будинків, а 75% - міський бюджет.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments