Інвестиційний клімат на Харківщині щороку стає більш привабливим - посол Туреччини

П'ятниця, 22 вересня 2017, 14:54
Регіон динамічно розвивається, і в цьому велика заслуга його керівника Юлії Світличної
Інвестиційний клімат на Харківщині щороку стає більш привабливим - посол Туреччини

Про це заявив Надзвичайний та Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель під час пленарного засідання форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», - повідомляє «Справжня Варта»

Джан Тезель: «Україні потрібні історії успіху. І Харківщина - це історія успіху, яка відбувається зараз. Регіон динамічно розвивається, і в цьому велика заслуга його керівника Юлії Світличної. Сьогодні ми відкриваємо нові можливості для співпраці у різних сферах: від сільського господарства і промисловості до науки та техніки».

Посол також відзначив, що «бізнес-підходи змінилися - і в Харківській області, і в усій країні. Вони більш конкурентні та відповідальні».

За його словами,  Туреччина зацікавлена в економічному розвитку України в цілому.

Як раніше писала «Справжня Варта», всі посли в своїх виступах віддали належне ролі Харківського регіону та Юлії Світличної в діалозі з бізнесом і дипмісіями для залучення інвестіцій.А також найвищий рівень організації форуму, як ділової площадки для укладення вигідних партнерських угод.

Підписані Меморандум про співпрацю між ХОДА, ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» та Міжнародною радою шведської промисловості (NIR) та Меморандум про співпрацю між ХОДА, ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» та Українсько-німецьким фондом.

Третім меморандумом, який підписала голова ХОДА Юлія Світлична, став документ про співпрацю між ХОДА та Українською асоціацією шовкового шляху «SilkLink», яка допомагає складати інвестиційні проекти відповідно до вимог китайської сторони.

Серед учасників делегації більше ніж 30 країн світу та 15 надзвичайних і повноважних послів, члени Уряду України, керівники великих міжнародних та вітчизняних компаній, бізнес-асоціацій, фінансових організацій та інвестиційних фондів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments