На Харківщині палає сміттєзвалище/ Доповнено

Вівторок, 26 вересня 2017, 11:38
Рятувальникам вдалося локалізувати пожежу
На Харківщині палає сміттєзвалище/ Доповнено

Пожежа сталася зранку 25 вересня у Куп’янському районі, на території Осинівської сільської ради, - повідомляє «Справжня Варта»

Окрім рятувальників до гасіння пожежі були залучені також волонтери добровільного протипожежного формування та працівники Житлово-комунального підприємства № 1 м. Куп’янськ і 4 одиниці комунальної техніки.

На сьогодні ліквідація пожежі продовжується, на полігоні залишаються декілька локальних місць горіння сміття у великих прошарках побутових відходів. Гасити такі пожежі доволі складно, адже вогонь поширюється всередині сміттєвого масиву, при цьому горіння сміття супроводжується виділенням великої кількості токсичного диму та, як наслідок, задимленням значної території навколо.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі могло стати необережне поводження з вогнем, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Доповнено.

Станом на 13:00 пожежу вдалось повністю ліквідувати.

Як раніше писала «Справжня Варта», українцям сподобалося інформувати владу про нелегальні сміттєзвалища. За словами міністра екології Остапа Семерака, починаючи з вересня 2016 року, на інтерактивну Екомапу сміттєзвалищ надійшло понад 1500 повідомлень про виявлені місця скупчення відходів

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments