Харківська молодь вийде на книжковий флешмоб

Четвер, 28 вересня 2017, 15:06
Студенти покажуть народу, що вони люблять і вміють читати
Харківська молодь вийде на книжковий флешмоб

 Акція «Молодь читає – Харківщина процвітає» проводиться на підтримку бібліотек і інтелекту, - повідомляє «Справжня Варта»

Заплановано, що участь в ній візьмуть студенти 25 харківських вишів.

«Цей флешмоб ми проводимо задля згуртування молоді навколо ідеї культурного та інтелектуального розвитку регіону та підвищення її інтересу до читання, - розповідають організатори заходу - команда Харківської обласної бібліотеки для юнацтва. – А також щоб продемонструвати, що місце сучасної бібліотеки - саме в центрі важливих для громади подій, а її соціальна місія – об’єднувати та надихати на розвиток».

Учасниками  акції стануть студенти вищих навчальних закладів міста та представники бібліотек різних систем, які одночасно читатимуть книжки, чим наочно укріплюватимуть імідж Харкова, як інтелектуальної столиці. При цьому організатори не обмежують флешмоберів у виборі книг, форматів читання і способів презентації ідеї акції, але обіцяють відзначити найкреативніших.

Книжковий флешмоб пройде 28 вересня о 12:00 на сходинках ХНАТОБу.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у місті стартує проект «Жива історія Харкова для молоді покоління Z».

В рамках проекту «Жива історія Харкова для молоді покоління Z» заплановане створення пізнавальних туристичних квест-маршрутів містом, які носитимуть назви «Невідомий Харків», «Харків архітектурний», «Харків науковий» і «Харків розважальний». При їх проходженні будуть використовуватися  QR-коди, які містять необхідну інформацію та підказки. Даний соціальний проект був запропонований ГО «Ротарі Клуб «Харків Мультінешнл».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments