Харківська промисловість забезпечила додаткові 1 млрд грн до бюджетів та 2000 нових робочих місць - Світлична

Четвер, 28 вересня 2017, 15:25
Такі показники у цьому році було забезпечено завдяки зростанню промисловісті регіону у 8%.
Харківська промисловість забезпечила додаткові 1 млрд грн до бюджетів та 2000 нових робочих місць - Світлична

Про це заявила губернаторка під час Всеукраїнської наради «Стратегічні напрями розвитку машинобудування України: від ініціатив до національної промислової політики», яка проходить на ПАТ "Турбоатом" у Харкові, - повідомляє «Справжня Варта»

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Це додатковий 1 млрд грн до бюджетів і з початку року – плюс 2000 нових робочих місць. Такі показники маємо вперше за останні 4 роки".

Як вона зазначила, "нас лякали, що без північного сусіда економіка Харківщини рухне, буде економічний колапс. Але так не буде. На сьогодні за підтримки Президента України відновили стабільну роботу промислових гігантів – таких, як завод ім. Малишева та ХТЗ. Харківщина – це один з небагатьох промислових регіонів країни, що демонструє сталий розвиток».

Як раніше писала «Справжня Варта»,під час візиту Володимира Гройсмана на «Турбоатом» підписані контракти на 5,5 млрд грн.

Під час візиту Володимира Гройсмана на «Турбоатом» було підписано програму участі між ДП НАЕК «Енергоатом» та ПАТ «Турбоатом» щодо постачання обладнання для АЕС України на п’ятирічний період з 2018 по 2022 роки.

Крім того, підприємство склало угоду з придбання обладнання для турбін К-330 Слов’янської ТЕС з «Донбасенерго» та підписало меморандум з Westinghouse Electric при підтримці ДП НАЕК «Енергоатом» щодо підвищення ефективності обладнання та підвищення потужності діючих енергоблоків АЕС України. Загальна сума контрактів склала 5,5 млрд грн.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments