Мавпи в зоопарку під Харковом відірвали людині пальці і вухо

П'ятниця, 29 вересня 2017, 07:01
Невідомо, що саме викликало таку агресію з боку тварин
Мавпи в зоопарку під Харковом відірвали людині пальці і вухо

51-річного чоловіка доставлено до відділення політравми лікарні швидкої невідкладної допомоги міста Харкова з рваними ранами на тілі. На теперішній час стан його здоровья стабільний, - повідомляє «Справжня Варта».

Подія сталася сьогодні близько 11:30 в одному з зоопарків, розташованого в Дергачівському районі. Працівники слідчо-оперативної групи Дергачівського відділу поліції, які прибули на місце події за викликом колег постраждалого, встановили, що працівник отримав тілесні ушкодження під час виконання своїх професійних обов’язків. Зі слів свідків, чоловік зайшов у клітку з мавпами, щоб погодувати їх. Несподівано тварини накинулись на нього. В результаті нападу у потерпілого травматичним шляхом ампутована права вушна раковина та декілька пальців рук.

Наразі вирішується питання щодо внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. За фактом проводиться подальша перевірка.

Як раніше писала «Справжня Варта», ведмеді з харківського зоопарку з'їли рідкісні рослини.

Днями у Харкові виявили кількох торговців пролісками. За даними обласної екологічної інспекції, співробітники якої брали участь в затриманні, пролісками не можна торгувати, оскільки вони занесені до переліку рослин, що підлягають особливій охороні на території області. На правопорушників складено адміністративні матеріали за ст. 88-1 КпАП. Документи спрямовані в Московський районний суд Харкова.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments