У Харкові пройде міжнародна правова конференція

Понеділок, 2 жовтня 2017, 19:12
У заходах візьмуть участь співробітники Представництва Європейського Союзу в Україні
У Харкові пройде міжнародна правова конференція

Організатори заходів - Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, кафедра міжнародного права та Проект ЄС «Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом» (Association4U) за фінансового сприяння Консалтингової групи GFA.

Конференція «Угода про асоціацію як інструмент правових реформ в Україні» пройде 23 жовтня в Навчально-бібліотечному комплексі Національного юридичного університету ім. Я.Мудрого (вул. Пушкінська, 84а), - повідомляє «Справжня Варта»

У заходах візьмуть участь співробітники Представництва Європейського Союзу в Україні, представники Урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Кабінету міністрів України, Міністерства юстиції України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства інфраструктури України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Парламентської експертної групи з питань європейської інтеграції Верховної Ради України, Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної та міської ради, експерти проекту ЄС Association4U, а також українські та закордонні  науковці з Великої Британії, Нідерландів, Німеччини та Польщі.

Конференцію присвячено актуальним правовим проблемам імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС; можливостям та перспективам українських компаній в умовах дії поглибленої та всеохопної зони вільної торгівлі;  значенню Угоди про асоціацію для регіонального розвитку; вивченню вітчизняного та закордонного досвіду з наближення законодавства.

Учасники навчального тренінгу отримають теоретичні та практичні знання щодо особливостей права Європейського Союзу у контексті Угоди про асоціацію, зобов’язань України та ЄС за Угодою про асоціацію, захисту прав громадян України та юридичних осіб за умов дії Угоди про асоціацію та ін. Учасникам тренінгу передбачена видача сертифікатів.

Як раніше писала «Справжня Варта», протягом тижня, з 6 по 14 жовтня харків’яни зможуть поринути у данську культуру, дізнатись про данські традиції, цінності та стати частиною цікавих інтерактивних подій.

У програмі: Фестиваль кіно, Міжнародна фотовиставка, театральні вистави, лекції, дискусії та круглі столи з питань архітектури, демократії те велокультури.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments