Кожне рішення держави повинно мати якісне правове забезпечення - Світлична

Вівторок, 3 жовтня 2017, 13:01
Харківська область стає центром не лише вагомих національних, але й міжнародних подій
Кожне рішення держави повинно мати якісне правове забезпечення - Світлична

Про це заявила губернаторка, відкриваючи І Міжнародний юридичний форум у Харкові, - повідомляє «Справжня Варта»

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Мені приємно відзначити, що Харківська область стає центром не лише вагомих національних, але й міжнародних подій.Тиждень тому ми провели міжнародний економічний форум. Візит до Харкова представників 30 країн світу та реальні проекти для розвитку економіки регіону – ось його результат. Сьогодні тут проходить вагома та потужна подія під назвою «І Міжнародний юридичний форум». Я впевнена, що його результати також мають відчути люди, адже кожна реформа, кожне рішення, яке приймається на рівні держави, повинно мати якісне правове забезпечення».

Як відзначив ректор НЮУ Василь Тацій, «тематика форуму, час і місце проведення обрані невипадково. Процеси глобалізації, що відбуваються у світі, несуть не тільки переваги, але інколи й небезпеку. Вирішення цих проблем неможливо без участі юристів-практиків та науковців, які розробляли б рекомендації, які можуть бути імплементовані як у наше національне законодавство, так і в міжнародну практику. Тому разом з головою Харківської облдержадміністрації Юлією Світличною ми звернулися з такою ініціативою до Президента, отримали його підтримку та підтримку центральних органів виконавчої влади».

Тацій подякував Світличній за підтримку та особисту участь в організації цієї події.

Як раніше писала «Справжня Варта», форум, організований спільно ХОДА, Національним юридичним університетом ім. Я. Мудрого та Національною академією правових наук, проходитиме в Харкові з 3 по 6 жовтня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments