Аварійні відключення електроенергії в Харкові можуть початися з Салтівки

Вівторок, 3 жовтня 2017, 13:33
Причина - підстанція «Салтівська» потребує технічного переоснащення
Аварійні відключення електроенергії в Харкові можуть початися з Салтівки

Про це заявив начальник управління інформаційної політики та роботи зі споживачами АК «Харківобленерго» Володимир Скічко, - повідомляє «Справжня Варта»

За словами Скічка, переоснащення провести неможливо через нестачу коштів і борги підприємств перед компанією.

"Зараз потрібно провести технічне переоснащення підстанції «Орджонікідзе», яка живить і побутових споживачів, і лікарні, і навчальні заклади, і головне - підстанцію «Безлюдівка», через яку здійснюється енергопостачання очисних споруд. До чого це може призвести - всім зрозуміло, - розповідає Володимир Скічко. - Підстанція «Салтівська» теж потребує технічного переоснащення. Там в зоні ризику опинилися Салтівський житловий масив, сьома і восьма лікарні, перинатальний центр, пологовий будинок, школи".

Також через нестачу коштів компанія в числі іншого не може виконати реконструкцію переходу високовольтної лінії через Московський проспект, - повідомила прес-служба компанії.

Як раніше писала «Справжня Варта», прем’єр відмовляється від формули RAB-тарифів на електроенергію, яку запропонували у Міжнародному валютному фонді.

Нагадаємо, що стимулюючий тариф або RAB-регулювання (Regulatory Asset Base - регульована база інвестованого капіталу) передбачає зростання доходу в залежності від розмірів інвестування монополістом та автоматично підвищує ціни для споживача.

На цьому Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман наголосив під час перевірки роботи Центру надання адміністративних послуг в Києві,

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments