Харків'яни зможуть побачити Шацькі озера

Вівторок, 3 жовтня 2017, 17:29
Новий потяг від Укразалізниці з’єднає західні та східні регіони Україн
Харків'яни зможуть побачити Шацькі озера

Поїзд №127/128 Ковель – Харків курсуватиме через день по парних числах за напрямком Ковель – Харків та по непарних числах – зворотно. Продаж квитків на цей поїзд уже відкритий, купейні квитки коштують від 254 грн та плацкартні – від 155 грн., - повідомляє «Справжня Варта»

Продаж квитків на цей поїзд уже відкритий, купейні квитки коштують від 254 грн та плацкартні – від 155 грн.

«Укрзалізниця розвивається та запроваджує нові маршрути, завдяки чому розвивається й туристичний потенціал регіонів, українці матимуть можливість більше подорожувати та пізнавати Україну. За місяць запроваджуємо пряме сполучення Ковель – Харків. Думаю, що із призначенням поїзда ще більше відпочивальників зі Слобожанщини відвідають туристичні об’єкти Полісся та Волині, зокрема й перлину західної України – Шацькі озера», - прокоментував керівник ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Поїзд №127/128 Ковель – Харків слідуватиме через станції: Луцьк, Рівне, Здолбунів, Шепетівка, Бердичів, Біла Церква, ім. Т.Шевченка, Знам’янка, Кременчук, Полтава-Південна – загалом близько 30 населених пунктів. Відправлення з Ковеля о 14:20, прибуття до Харкова о 12:10.

У зворотному напрямку відправлення з Харкова з 03.11.2017 через день по непарних днях о 13:30, прибуття до Ковеля о 10:18.

Як раніше писала «Справжня Варта», Уряд не дав згоди на підвищення вартості пасажирських перевезень. Було підтримано фінансовий план державної компанії «Укрзалізниця» на 2017 рік, який не містить норм про збільшення тарифів на пасажирські перевезення. Рішення прийнято під час засідання Уряду 13 вересня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments