Перших призовників з Харківщини відправили служити до Одеси та Львова

Середа, 4 жовтня 2017, 16:10
Усього протягом жовтня-листопада 2017 року Харківщина має відправити до лав української армії близько 900 призовників
Перших призовників з Харківщини відправили служити до Одеси та Львова

В армію хлопців проводжали рідні, учасники АТО, волонтери та представники влади, - повідомляє «Справжня Варта»

Військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін запевнив батьків призовників, що їхні сини в жодному разі не будуть направлені до зони проведення антитерористичної операції.

4 жовтня зі збірного пункту відправлено понад 30 призовників, які поповнять лави строковиків у військових частинах Одеси та Львова. Усього протягом жовтня-листопада 2017 року Харківщина має відправити до лав української армії близько 900 призовників, які проходитимуть службу в підрозділах Збройних сил України, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту.

«Всім призовникам виплачується грошова компенсація в розмірі 3200 грн. За призовниками, які працевлаштовані, зберігається робоче місце і середня заробітна плата, і у випадку звільнення їм буде виплачено 11 окладів, залежно від тих посад, на яких вони 18 місяців проходитимуть службу», - зазначив Юрій Калгушкін.

Як раніше писала «Справжня Варта», армії потрібні офіцери. Жінкам теж знайдеться робота / Умови призову.

Офіцерів-запасників, у тому числі і жінок, призначатимуться на первинні офіцерські посади до військових части. Обмеження за віком -  до 43 років. Передбачено й причини, за якими даватиметься відстрочка.

У Мінобороні зазначають, що , що офіцери зазначеної категорії не залучатимуться до сил АТО без їхньої особистої згоди та укладання відповідного контракту.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments