З китайською делегацією зустрілася Харківська молодіжка «Солідарності»

Середа, 4 жовтня 2017, 16:22
За ініціативи молодіжного крила Харківської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» відбулась зустріч з уповноваженим представником губернатора Хенанської провінції (Китайська Народна Республіка) по культурному обміну Джином Юном.
З китайською делегацією зустрілася Харківська молодіжка «Солідарності»

Як розповів прес-секретар Харківської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Владислав Калюжний, під час зустрічі відбувся обмін думками щодо організації виставок художників, скульпторів, народних майстрів України в Китаї та їх художників у нас, підтримка обміну студентами між вузами Слобожанщини та Хенанською провінцією, організація спільних шкіл лідерства та культурного взаєморозуміння для молоді.

«Ми домовились, що до наступної зустрічі ми напрацюємо наші варіанти співпраці та запропонуємо ті напрямки роботи з обміну досвідом, які будуть цікаві усім», - повідомив Владислав Калюжний.

Уповноважений представник губернатора Хенанської провінції Джин Юн поділився ідеєю щодо створення у Хенанській провінції «Інституту Тараса Шевченка», де мали б змогу вивчати українську культуру, мову, творчість та історію країни.

«Головна ідея полягає в тому, що співробітники інституту будуть просувати культуру України за кордоном, позиціонувати культуру як суб’єкт зовнішньої політики, проводити презентації потенціалу країни», - зазначив Джин Юн.

comments powered by HyperComments