ООН реалізує екопроект на Харківщині

Четвер, 5 жовтня 2017, 19:09
Він спрямований на боротьбу з деградацією грунтів у степовій і лісостеповій зонах України
ООН реалізує екопроект на Харківщині

Про це в ході форуму «Агропорт. Схід. Харків - 2017» повідомили представники Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН, - передає «Справжня Варта»

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (FAO) є міжурядовою і спеціалізованою установою ООН, до складу якої входять 194 держави-члени, два асоційовані члени і одна організація-член - Європейський союз. Штаб-квартира FAO знаходиться в Римі (Італія), а представництва організації розташовані більш ніж у 130 країнах. Організація сприяє встановленню партнерських відносин між урядами, бізнес-об'єднаннями, громадянським суспільством і приватним сектором у сфері продовольчої безпеки і розвитку сільського господарства.

За інформацією координатора програм розвитку Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO) в Україні Михайла Малкова, 4 жовтня офіційно стартував проект щодо боротьби з деградацією грунтів у степовій і лісостеповій зонах України.

«Цей проект реалізує FAO і Глобальний екологічний фонд. Харківська область обрана однією з пілотних», - сказав Михайло Малков.

Як раніше писала «Справжня Варта», під час відкритття Міжнародної агропромислової виставки та форуму з підтримки фермерства «Агропорт. Схід. Харків - 2017»  Світлична презентувала агрохаб Харківщини потенційним партнерам.

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Ми презентуємо Харківську область як єдиний та потужний хаб щодо подальшого перероблення агропродукції, її зберігання, транспортування, підготовки робітничих кадрів, наукових проектів, виробництва сільгосптехніки. Ми демонструємо налаштованість та відкритість влади щодо подальшого розвитку агропромислової сфери України».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments