У Харківщини та Данії є великий потенціал у всіх сферах співробітництва - Світлична

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 20:08
Губернаторка запросила данський бізнес у регіон
У Харківщини та Данії є великий потенціал у всіх сферах співробітництва - Світлична

Про це Юлія Світлична сказала під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данія в Україні Рубеном Медсеном, - повідомляє «Справжня Варта».

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Ми пропонуємо вам активізувати економічні взаємозв'язки, оскільки в нашої області та Данії є потенціал і в зовнішній торгівлі, і в інвестиційній діяльності, і у сфері культури».

Вона зазначила, що активізації економічного співробітництва міг би сприяти візит представників данського бізнесу до Харківської області. Також голова ХОДА наголосила на важливості реалізації таких проектів, як Дні Данії в Харкові, що сприяють знайомству жителів регіону з культурою дружньої країни.

"Посол в гарному настрої, в захваті від Харкова! Ще одна країна ЄС стає ближче до Харківщини! " - пише вона у своєму фейсбуці.

Посол Данії в Україні Рубен Медсен вперше приїхав до Харківської області, щоб взяти участь у відкритті культурного проекту «Дні Данії в Харкові».

Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Данія в Україні зазначив, що в Харківській області вже працюють кілька данських компаній, у тому числі дві компанії у сфері IT.

За його словами, він планує згодом взяти участь у конференції з питань інвестування.

Як раніше писала "Справжня Варта", Культурний проект " Дні Данії в Харкові" буде реалізований у Харкові з 6 по 14 жовтня. У програму включено фестиваль кіно, міжнародну фотовиставку, театральні вистави, лекції та дискусії, круглі столи, присвячені архітектурі.

Програма Днів Данії у Харкові

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments