Наш регіон дійсно є столицею юриспруденції України – Світлична

Неділя, 8 жовтня 2017, 10:38
Голова ХОДА привітала юристів з їх професійним святом.
Наш регіон дійсно є столицею юриспруденції України – Світлична

«Наш регіон дійсно є столицею юриспруденції України, – підкреслила Світлична, – у нашому активі – головний виш країни – Національна юридична академія ім. Я. Мудрого. Саме в Харкові працює Національна академія правових наук України. Саме Харків нещодавно прийняв Перший міжнародний юридичний форум, участь у якому взяли поважні експерти з 20 країн світу.

Голова ХОДА також зазначила, що харківські юристи-практики та науковці мають безпосереднє відношення до розробки абсолютної більшості ключових законів нашої держави, в тому числі – Конституції України. Сьогодні знання та досвід харківських юристів є одним із рушіїв реформування країни.

«Шановні юристи, професія, яку ви обрали, є насправді однією з головних для країни, адже основу державного будівництва закладають закони, – наголосила губернаторка, – і саме від вашого професіоналізму, прозорливості та патріотизму залежить те, наскільки українські закони поліпшуватимуть життя суспільства. Бажаю всім юристам Харківщини успіхів, затребуваності, професійного зростання та ефективної роботи на благо країни».

Як повідомляла «Справжня варта», Юлія Світлична привітала переможця «Ігор нескорених». Харків'янин Олег Зімніков завоював першу золоту медаль в історії України на "Invictus Games". Він колишній боєць 92 ОМБР.  У серпні 2014 року Зімніков у складі роти був під Іловайськом, де їхня колона була знищена. У ході мінометного і артилерійського обстрілу Олег отримав контузію. Зараз Олег Зімінков - курсант 3-го курсу Військового інституту танкових військ НТУ «ХПІ».

comments powered by HyperComments