Капремонт деяких ділянок траси Київ – Харків – Довжанський зроблять китайці

Четвер, 12 жовтня 2017, 11:06
За це компанія «Xinjiang Communications Construction Group» отримає 57,3 млн доларів США
Капремонт деяких ділянок траси Київ – Харків – Довжанський зроблять китайці

Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор» та китайська компанія  «Xinjiang Communications Construction Group» підписали 2 контракти на загальну суму 95,8 млн доларів США на виконання дорожніх робіт в Україні, - повідомляє «Справжня Варта»

Один контракт передбачає виконання ремонтних робіт з покращення безпеки руху на автомобільній дорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка (через м. Вінницю), км 291+240 – км 332+052 (сума контракту – 38,5 дол. США), другий контракт передбачає реконструкцію і капітальних ремонт автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський (км 210+000 – км 333+250 (окремими ділянками), сума контракту – 57,3 млн доларів США).

Як раніше писала «Справжня Варта»,Сергій Пляка, перший заступник начальника служби автомобільних доріг, розповів, що на сьогоднішній день була закінчена процедура проведення тендерних торгів та складання договорів з усіх видів ремонту, які були заплановані на цей рік. Останній такий договір був підписаний в понеділок.

«Одна з наших центральних магістралей – це «Київ – Харків – Довжанський» – зараз проводяться роботи на ділянці від Ізюму до кордону з Донецькою областю, – зазначив він, – вже укладено до 9 кілометрів нового покриття із 16 запланованих на цей рік. Робота триває".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments