Юлія Світлична зустрілася з військовослужбовцями Харківщини

Четвер, 12 жовтня 2017, 20:24
12 жовтня голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична зустрілася з військовослужбовцями Харківщини
Юлія Світлична зустрілася з військовослужбовцями Харківщини

Юлія Світлична привітала військових, учасників АТО із Днем захисника України, повідомляє «Справжня Варта».

«Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок в історії нашої держави. Саме козаки в найскладніші часи були форпостом захисту інтересів, прав і свобод громадян, були взірцем мужності та патріотизму. У Божої Матері козаки просили її Покрова – для захисту, для миру, для добробуту. Йшли роки, змінювався час, але ми й сьогодні просимо Покрови зберегти наших військових, захистити їх життя, дати миру, щастя нашій незалежній державі. Від вас – мужніх, патріотичних, державних людей - залежить мирне життя нашої області та нашої країни», - сказала Юлія Світлична.

Керівник області наголосила, що професія військовослужбовця завжди була взірцем та мала неабияку вагу серед усіх інших, адже саме  військові боронять кордони нашої держави та захищають мир і саме військові є прикладом для нових поколінь українців.

«У переддень свята Покрови, Дня козацтва, Дня захисника України я передаю особисті вітання від Президента України Петра Порошенка кожному з присутніх і кожному, кого немає в цій залі. Кожен військовий віддає сьогодні свої душу та серце нашій державі. Дякую вам за службу!» – звернулася губернаторка до військових.

Кращим військовослужбовцям регіону керівник області вручила почесні грамоти облдержадміністрації та подяки голови ХОДА.

«Стільки, скільки робить обласна влада для ветеранів АТО в Харківській області, не робиться в жодному регіоні України. Наші колеги нам навіть заздрять, – сказав полковник запасу СБУ, заступник голови Харківської громадської організації ветеранів АТО Олег Разгон. – Для мене нагорода, яку я сьогодні отримав, означає, що мене не забувають, що я недаремно виконував свій військовий обов’язок у зоні АТО».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments