«Харківміськгаз» розширив прийом споживачів

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 12:06
Підприємство відкрило двері для клієнтів в головному офісі і в територіальних відділеннях
«Харківміськгаз» розширив прийом споживачів

Для оперативного вирішення газових питань ПАТ «Харківміськгаз» з 1 листопада буде вести прийом споживачів в адміністративній будівлі і територіальних підрозділах підприємства , - повідомляє «Справжня Варта»

Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Харківміськгаз» продовжить прийом споживачів Харкова за адресою: наб. Гімназійна, 18-а.

З питань ремонту, профілактики, підключення, відключення газових приладів і заміни газової плити також можна звертатися за адресами:

- пр. Гагаріна, 172 (в Південному відділенні служби експлуатації систем газопостачання) - для жителів Новобаварського, Слобідського та Основ'янського районів;
- вул. Плеханівська, 126 (в Північному відділенні служби експлуатації систем газопостачання) - для споживачів Шевченківського, Київського і Холодногірського районів;
- пр. Індустріальний, 16 (в Східному відділенні служби експлуатації систем газопостачання) - для жителів Московського, Немишлянського і Індустріального районів.

Крім того, з питань установки, перенесення і заміни побутового лічильника газу із застосуванням зварювальних робіт, демонтажу, заміни газового обладнання та газопроводу, а також відрізки від системи газопостачання можна звертатися за адресою: вул. Москалівська, 57/59 в ділянку аварійно-відновлювальних робіт та врізки; з питань приєднання до газових мереж, реконструкції системи газопостачання, погодженням зйомки, не пов'язаної з розвитком будівництва і відновленням виконавчо-технічної документації - у виробничо-технічний відділ.

Графік прийому споживачів: понеділок - четвер з 9:00 до 17:00, п'ятниця - з 9:00 до 15:45. Субота, неділя - вихідні.

Як раніше писала «Справжня Варта», ПАТ "Харківміськгаз" натякнуло на необхідність нового підвищення цін на газ для харків'ян.

Витік кваліфікованих кадрів підприємство пояснює низькою зарплатою.

Також селянин вирішив проблему дефіциту газу.

Житель села Огульці, що у Валківському районі Харківщини, врізався в "трубу", накачав звідти газу і організував на дому виробництво паливно-мастильних матеріалів . У цьому йому допомогло знаня специфіки газової галузі, у якій він є фахівцем.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments