ДТП на Сумській 18 жовтня: оперативна інформація про стан постраждалих/ Доповнено 13.25

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 10:05
Одна з постраждалих сестер - Оксана починає прокидатися і подавати ознаки свідомості
ДТП на Сумській 18 жовтня: оперативна інформація про стан постраждалих/ Доповнено 13.25

Діана, як і раніше, знаходиться у вкрай важкому стані. Стан ще однієї постраждалої в ДТП жінки - стабільний, - повідомляє «Справжня Варта».

Постраждалого чоловіка сьогодні перевезуть до Інституту патології хребта та суглобів імені Ситенка, де йому зроблять операцію.

Четверо постраждалих у ДТП на вул. Сумській, які знаходяться в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова, живі, і їм продовжують надавати всю необхідну допомогу.

Харківський міський голова Геннадій Кернес повідомив в соціальній мережі «Facebook», що операцію буде робити один з кращих хірургів Дмитро Прозоровський. Всі витрати на операцію і післяопераційний період міська рада візьме на себе, - повідомили у міськраді.

 Доповнено 13.25.

В.о. начальника Управління охорони здоров'я ХОДАГалина Сіроштан:  «Вагітна жінка, як і раніше, знаходиться в медикаментозному сні - це зроблено спеціально для того, щоб зберегти дитину, дитина жива, відхилень в її стані немає. Усіма медикаментами хворі забезпечені».

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція повідомила імена постраждалих у ДТП на Сумській увечорі 18 жовтня.

У поліції назвали імена всіх загиблих і постраждалих в ДТП на Сумській.

Нагадаємо, що зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments