Внаслідок аварії в Харкові загинув чоловік

Субота, 21 жовтня 2017, 16:21
ДТП сталося в результаті зіткнення автомобіля «Деу Ланос», яким керував загиблий, та «БМВ».
Внаслідок аварії в Харкові загинув чоловік

20 жовтня близько 22:25 на перехресті вулиць Гвардійців Широнинців та Валентинівської сталася аварія, передає поліція Харківщини. Тоді відбулося зіткнення  автомобіля «Деу Ланос» під керуванням 30-річного харків’янина та «БМВ».

Через аварію четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Вони були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Це 30-річний водій та 27-річний пасажир «Део Ланос», 29-річний водій та 34-річна пасажирка іномарки. Водій «Деу Ланос» від отриманих травм помер в лікарні. Стан здоров’я інших учасників аварії медики оцінюють як задовільний.

Слідчий вирішує питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейськими встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Жертв аварії на Сумській 18 жовтня могло б бути більше. Як повідомляла «Справжня варта», двоє перехожих дивом встигли вискочити із «зони ураження». Це видно на новому відео, яке з'явилося у мережі.

comments powered by HyperComments