Двоє людей загинули в результаті пожежі

Субота, 21 жовтня 2017, 17:31
На Харківщині в багатоповерхівці сталася пожежа, в результаті якої загинуло двоє людей.
Двоє людей загинули в результаті пожежі

Пожежа сталася в селищі Донець, в квартирі та міжповерховому приміщенні. Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Балаклійського відділу поліції 20 жовтня близько 18:00. Тіла загиблих були виявлені пожежниками під час ліквідації загоряння, передає поліція Харківщини. Згідно попереднім даним, люди загинули внаслідок отруєння чадним газом. Ще двох осіб вдалося врятувати.

Правоохоронцями було встановлено, що в результаті пожежі загинув 61-річний господар квартири, де і сталося загорання, та 58-річна жінка, яка намагалась самотужки покинути приміщення.

Слідчими було відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством норм пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей) Кримінального кодексу України. Причина займання ще встановлюється. Триває досудове слідство.

Як повідомляла «Справжня варта», харківські рятувальники навчають студентів гасити пожежі в гуртожитках. Таке навчання пройшло у гуртожитку Харківського державного університету харчування і торгівлі. Наприкінці занять рятувальники провели майстер-клас зі студентами з відпрацювання навичок гасіння пожежі за допомогою вогнегасників.

comments powered by HyperComments