Особа, яка керувала автомобілем "Фольксваген-Туарег", не має відношення до СБУ - Владислав Абдула / Відео

Неділя, 22 жовтня 2017, 13:21
Керівник прес-центру Головного управління СБУ в Харківській області Владислав Абдул вчора спростував заяву Михайла Добкіна.
Особа, яка керувала автомобілем "Фольксваген-Туарег", не має відношення до СБУ - Владислав Абдула / Відео

Про це стало відомо з його сторінки на "Фейсбуці". 

"Інформація, яка активно розповсюджується в українських та російських ЗМІ щодо участі 18 жовтня ц.р. у резонансній дорожньо-транспортній пригоді в центрі Харкова співробітника Служби безпеки України, не відповідає дійсності", - написав він. 

У свою чергу ЗМІ, розповсюджуючи цю інформацію, посилалися на слова депутата Михайла Добкіна. Він опублікував відповідне припущеня на сторінці у "Твітері" та виступив в ефірі каналу NewsOne: 

Нагадаємо, як повідомив вчора начальник ГУНП Олег Бех, слідчі  продовжують вивчатися роль кожного з учасників цієї події. Щодо водія, який був за кермом «Volkswagen», який наразі виступає у ролі свідка, не виключено, що після отримання всіх необхідних даних його статус у кримінальному процесі буде змінено. 

Як повідомлялося раніше, 18 жовтня у центрі Харкова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. У наслідок аварії загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали.

За кермом "Лексуса" була Олена Зайцева, її затримали у той же день, що і трапилася ДТП. 20 жовтня відбувся суд з обрання запобіжного заходу для неї, на ньому Олена Зайцева не визнала обвинувачення, її адвокат просила залишити дівчину під домашнім арештом, проте суд виніс вирок: 60 діб у сізо без можливості внесення застави.

comments powered by HyperComments