Пацієнти і лікарі Ізюмської ЦМЛ тепер будуть у теплі: як просувається ремонт медзакладу / Відео

Неділя, 22 жовтня 2017, 14:34
На сьогодні в Ізюмській міській лікарні вже повністю замінено систему опалення, водовідведення та водопостачання.
Пацієнти і лікарі Ізюмської ЦМЛ тепер будуть у теплі: як просувається ремонт медзакладу / Відео

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Тепер будівля Ізюмської ЦМЛ - повністю з енергоощадними вікнами. Само приміщення на 60% утеплене. Також вже виповнено половину робіт з фарбування. 

У планах - повна заміна даху. Конструкції для цього вже зварені. За словами Ізюмського міського голови Валерія Марченка, дах буде з металочерепиці

"Завдяки ініціативі голови ХОДА Юлії Світличної, на капітальний ремонт Ізюмської центральної міської лікарні з Державного фонду регіонального розвитку виділені необхідні кошти. 10% від суми – співфінансування з міського бюджету", - сказав він. 

Також чиновник уже рапортує про повну заміну систем опалення, водовідведення та водопостачання. Ще близько 2-3 тижнів знадобиться на завершення капітального ремонту ліфтів. 

Уже майже відремонтовано крило терапевтичного відділення з неврологічними ліжками. У іншому крилі ведуться роботи щодо облицювання стін.

"До робіт на другому поверсі, де знаходиться хірургічне відділення, перейдемо, коли завершимо ремонт на четвертому", - проінформував Ізюмський міський голова.

Нагадаємо, раніше губернатор Харківщини Юлія Світлична зазначала, що за останні 40 років капітальний ремонт у Ізюмській міській лікарні не проводився жодного разу.

comments powered by HyperComments