Гроші від благодійного бала у Харкові підуть на розробку соціальної інтернет-платформи

Понеділок, 23 жовтня 2017, 14:48
На бал запрошено учасників АТО та їхніх родин, волонтерів, а також патріотичних харків’ян
Гроші від благодійного бала у Харкові підуть на розробку соціальної інтернет-платформи

Мета платформи «Небайдужі» –  об’єднати людей, які потребують допомоги, і осіб та організацій соціальної сфери, які цю допомогу зможуть надати, - повідомляє «Справжня Варта».

Про це заявив о рганізатор акції, лідер ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» Олексій Курцев.

ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» проводить благодійні бали в Харкові протягом трьох років. Кошти, зібрані на минулих заходах, було передано постраждалим від бойових дій у зоні АТО, на обладнання шпиталю для поранених у м. Часів Яр, на допомогу школам-інтернатам для дітей з психоневрологічними захворюваннями тощо.

Співорганізаторами балу стали волонтерські організації, організації ветеранів АТО, благодійні фонди та громадські діячі Харківщини.

Бал пройде 25 жовтня у бальній залі готелю «Premier Palace» о 19:00. Збір гостей - о 18:30. 

Як раніше писала «Справжня Варта», захід передбачає насичену концертну програму: виступи київського гурту «TaRuta», відомого музичного гурту Харківщини «Папа Карло» та співака, композитора і письменника Бориса Севастьянова, а також театрально-танцювальну виставу від студії танцю «All stars» та віденський вальс від 30 пар учасників, які протягом місяця готувалися до нього.

Під час заходу буде проведено благодійний аукціон. Серед лотів - картини відомих харківських художників.

Нещодавно в Харкові відбувся аукціон «Допомога родинам заручників», мета якого – збір коштів для сімей полонених та зниклих безвісти. Серед представлених лотів – збірки віршів Олени Степової, кераміка Павла Сахна та Віри Шевченко, роботи студії писанкарства «Світанок України», книги, картини, сувеніри. Під час заходу було зібрано більше 37 тисяч гривень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments