В ДТП постраждала 6-річна дитина/ Фото

Понеділок, 23 жовтня 2017, 16:12
У дитини констатували закриту черепно-мозкову травму, переломи кісток тазу та правого стегна
В ДТП постраждала 6-річна дитина/ Фото

ДТП сталося 22 жовтня близько 16:45 на автодорозі Харків-Золочів поблизу села Миронівка Золочівського району, - повідомляє «Справжня Варта».

Зіткнулися "Опель Астра", під керуванням 30-річного мешканця Харкова, та "Шкода Октавіа", під керуванням 32-річного мешканця Харкова.

За попередніми даними, водій автомобіля "Шкода Октавіа" здійснив виїзд на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем "Опель Астра".

Внаслідок аварії бригадою швидкої медичної допомоги до лікарні було доставлено п’ятеро постраждалих: 32-річного водія та пасажирів "Шкода Октавіа": 58-річну жінку та 60-річного чоловіка. А також 29-річну жінку та її 6-річного сина – пасажирів "Опель Астра".

У дитини констатували закриту черепно-мозкову травму, переломи кісток тазу та правого стегна, стан здоров'я – стабільний. Хлопчика госпіталізовано до відділення політравми. Стан здоров’я інших постраждалих медики оцінюють як задовільний.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у поліції назвали імена всіх загиблих і постраждалих в ДТП на Сумській.

Нагадаємо, що зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments