Людям потрібен результат, а не популізм - Світлична на Раді регіонального розвитку/ Фоторепортаж

Михайло Кириленко /Фото/  |  Вівторок, 24 жовтня 2017, 12:29
Серед ключових питань у порядку денному засідання - децентралізація.
Людям потрібен результат, а не популізм - Світлична на Раді регіонального розвитку/ Фоторепортаж

Таку думку висловила губернаторка, яка зараз бере участь у засіданні Ради регіонального розвитку під під головуванням Президента України Петра Порошенка, - повідомляє «Справжня Варта».

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Ця дискусія важлива для всіх. Тут зібралося майже 2000 учасників з кожного регіону України. Різні політичні сили, різні гілки влади, різні регіони сьогодні будуть фахово обговорювати питання розвитку нашої держави. І це дуже важливо, тому що людям потрібен конкретний результат, а не популістські політичні лозунги».

За її словами, «надзвичайно важливо зібратися в такому складі саме сьогодні, адже зараз іде процес формування бюджетів – як державного, так і місцевих».

Губернаторка про децентралізацію: «На Харківщині завдяки децентралізації ми змогли реалізувати цього року низку важливих загальнонаціональних проектів. - Це відкриття одного з найпотужніших та найсистемніших центрів надання адміністративних послуг, відкриття та будівництво об’єктів сфер охорони здоров’я та освіти. Будемо продовжувати будувати найсучасніший сміттєпереробний комплекс, будуватимемо дві станції метрополітену, продовжуємо реконструювати обласну філармонію. Низка проектів дозволяє також залучити додаткові кошти в процес ремонту доріг».

Як раніше писала «Справжня Варта», візити представників європейських регіонів суттєво змінять уявлення Європи про Україну.

Цьому, зокрема, має посприяти візит керівництва Конгресу регіональних влад Ради Європи до України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments