Школа в Пісочині готує дітей з новою ментальністю - Зубко

Середа, 25 жовтня 2017, 12:09
Таку характеристику надав цій школі Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко у ході шостого засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України
Школа в Пісочині готує дітей з новою ментальністю - Зубко

За його словами, акцент у розвитку освіти слід робити не лише на інфраструктурі та дизайні закладів освіти, але й на їх відповідності вимогам сучасності, здатності надавати учням не лише знання, але й цінності, - повідомляє «Справжня Варта».

Зубко: «Нещодавно Президент України відкривав школу, яка знаходиться поряд з Харковом. За своєю якістю та ментальністю вона набагато попереду. Не за рахунок інфраструктури, дизайну чи підготовки вчителів. У цій школі учні йдуть не до 34-ї аудиторії, а йдуть вивчати англійську мову до класу «Лондон». Учні йдуть вивчати українську мову та літературу до класу Тараса Григоровича Шевченка. Це саме та ментальність, що повинна підготувати дітей, які будуть розвивати економіку нашої країни».

Як раніше писала «Справжня Варта», ця школа була побудована всього за два роки, що є доволі коротким терміном. На даний момент там навчатиметься 640 учнів. Нова школа викликала значний ажіотаж серед батьків школярів, там тепер бажають навчатися діти не тільки з самого Пісочина, але й Харкова.

«Це свято на яке ми чекали багато років, – підкреслив Петро Порошенко, – але яке ми зробили дуже швидко. В листопаді 2015 році тут ще нічого не було. Перша будівельна техніка прийшла сюди в кінці 2015 року. 1 вересня 2017 року ми з вами відкриваємо, можливо, найкращу школу в Україні. Школа, яка претендує на звання кращої, відкривається не в Києві і навіть не в Харкові. А у вас в Пісочині».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments