Юлія Світлична оцінила результати зустрічі з Ізабель Дюмон

Четвер, 26 жовтня 2017, 20:31
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична провела зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон.
Юлія Світлична оцінила результати зустрічі з Ізабель Дюмон

Мова йшла про вже реалізовані й наявні проекти співпраці, а також про перспективи двосторонніх відносин, повідомляє «Справжня Варта».

Після зустрічі Юлія Світлична поділилася враженнями:

«Зустрілась з Послом Франції Ізабель Дюмон. Повністю задоволена результатами перемовин. Обговорили багато перспективних проектів, як в економічній, так і соціальній сфері. Окрема увага – освіті та інвестиційній співпраці. Домовились про презентацію можливостей Харківщини у Парижі 14 грудня під час «Дня України у Франції», – написала Юлія Світлична у Facebook.

Як повідомляла «Справжня Варта», у ході зустрічі з Ізабель Дюмон Юлія Світлична підкреслила: пріоритетною для Харківської області сферою докладання спільних зусиль є активізація економічних взаємин і бізнес-контактів. Залученню інвесторів на Харківщині приділяється підвищена увага. «Ми всім демонструємо, наскільки схід країни безпечний. Демонструємо, що нам можна довіряти, що сюди можна вкладати гроші. І, як результат, – 270 млн доларів США вже цього року залучено іноземними та вітчизняними інвесторами в економіку області. Більша частина цієї суми – це інвестиції в реальний сектор економіки, у розвиток підприємств», – наголосила голова ХОДА.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments