Сьогодні у Харкові можна буде зустріти зомбі

Субота, 28 жовтня 2017, 12:16
«ZombieFest III», присвячений святкуванню Хелловіна, триватиме два дні: 28-29 жовтня, - в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.
Сьогодні у Харкові можна буде зустріти зомбі

Про це повідомляє прес-служба міськради, інформує «Справжня Варта»

Початок заходу - сьогодні, 28 жовтня, о 13.00. У цей час Хелловін відзначатимуть діти. Для них буде влаштована акція «Життя або частування», конкурси «Little Zombie» і на кращий хелловінський костюм.

В рамках свята пройде традиційний конкурс вирізаних гарбузів. З 13:00 до 18:00 у Коморі Джека біля головної сцени можна буде зареєструвати свою роботу, організатори фестивалю визначать трійку кращих, автори яких і отримають призи від партнерів свята під час вечірнього шоу. Помилуватися гарбузами гості парку зможуть також 29 і 30 жовтня.

О 15:30 на головній сцені парку стартує командний Zombiefest квест - учасникам треба буде шукати на території парку ігрові точки і виконувати завдання на тему Хелловіна. Участь у квесті безкоштовна. 

О 16:30 на головній сцені розпочнеться вечірня програма. Гостей парку чекають конкурси з призами, а ввечері по центральній алеї пройде наймасовіше в Україні хід зомбі. Збиратися учасники ходи почнуть о 18:00 біля Будинку жахів. А о 18:30 на головній сцені розпочнеться нагородження переможців конкурсу вирізаних гарбузів.

Наступного дня, 29 жовтня, гостей очікують конкурс хелловінських гарбузів і турнір «Зомбі проти людей». 29 жовтня о 18:00 для дорослих при гарній погоді біля лігва Біллі Кіда відбудеться показ фільму жахів «Закляття». Ввечері цього дня відбудеться готичний концерт симфонічного оркестру і «Rammstein Cover Show» з симфонічним оркестром від групи «Річі Колючий».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments