Людина загинула під час демонтажу артснаряду

Понеділок, 30 жовтня 2017, 12:31
Чоловік отримав значні травми
Людина загинула під час демонтажу артснаряду

Постраждалий був доставлений до хірургічного відділення КЗОЗ «Куп’янська центральна міська лікарня» з відкритою черепно-мозковою травмою голови, відкритим переломом обох кісток правої нижньої треті голені та травматичною ампутацією кисті лівої руки. О 17:50 чоловік помер, - повідомляє «Справжня Варта».

Подія сталася 29 жовтня у м. Куп’янськ по  вул. Загреблянська, 33.

Було встановлено, що стався вибух артилерійського снаряду під час його демонтування. Під час вибуху був травмований чоловік 1972р/н, якому надали допомогу працівники швидкої медичної допомоги. Було проведено детальний огляд місця події, де було знайдено осколки артилерійського снаряду та один непошкоджений артилерійський снаряд 76 калібру часів ВВВ, - повідомляється в оперативному зведенні ХОДА.

Як повідомили у ДСНС, під час проведення детального огляду місця події співробітниками поліції було знайдено осколки артилерійського снаряду калібру 76 мм, а також ще один подібний снаряд, який не розірвався.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  в Харкові стався вибух побутового газу. Постраждалих немає.

Вибух стався в квартирі одного з житлових будинків Харкова.

Також правоохоронці встановлюють обставини вибуху на Московському проспекті. Згідно попереднім даним, вибух стався внаслідок несанкціонованого підключення до мережі газопостачання.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments