У Харкові відповідним службам доручили терміново відрегулювати світлофори

Четвер, 2 листопада 2017, 22:52
Робота харківських світлофорів має бути вдосконалена задля зручності та безпеки пішоходів і автомобілістів
У Харкові відповідним службам доручили терміново відрегулювати світлофори

Таке доручення дав перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов директору Департаменту інфраструктури Сергію Дульфану особисто і представникам Національної поліції.

«Ви повинні побудувати цю систему по всім світлофорним об'єктам так, аби була реальна затримка в 3-5 секунд. Щоб горіло два червоних світла: і пішоходам, і водіям автомобілів. В такий спосіб люди встигатимуть перейти вулицю, а машини, які мчать і не можуть загальмувати, нехай вже проїжджають. Зате ми будемо гарантувати, що в машину ніхто не в'їде», – вважає Ігор Терехов.

Профільний департамент і поліція повинні розробити і представити новий алгоритм роботи світлофорів протягом двох тижнів.

Як повідомляла «Справжня Варта», у Харкові зайнялися підвищенням безпеки пішоходів. Поліція проінвентаризує всі небезпечні зупинки і пішохідні переходи в місті.

Нагадаємо, 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. Загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них згодом померла у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments