У готельному комплексі сталася пожежа

П'ятниця, 10 листопада 2017, 13:51
Рчтувальник не дали вогню розповсюджитися на всю площу будівлі - понад 400 кв.м.
У готельному комплексі сталася пожежа

Причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення, - повідомляє «Справжня Варта».

Пожежа сталася 10 листопада уночі у готельному комплексі, що розташований у селищі Наталине Красноградського району на вул. Івана Сенченко, 101.

Загоряння помітила адміністрація закладу, але коли вогонь вже вирвався крізь дах.

розвідкою пожежі встановлено, що осередок горіння знаходився на горищі одноповерхової будівлі готелю. На той час вогонь встиг поширитись на площу 40 кв.м. В одному місці утворився прогар у дерев’яному перекритті і палаючі рештки почали потрапляти до одного з готельних номерів. Там вже почали горіти меблі. На щастя людей всередині готелю не було, то ж рятувальники відразу зосередили сили на локалізації осередку пожежі. Потрібно було діяти швидко, бо існувала загроза швидкого розповсюдження вогню по пустотах у дерев’яному перекритті на всю площу будівлі, яка складала понад 400 кв.м. , - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у Харкові низький рівень протипожежної безпеки у "висотках".

По місту з 701 будинків в 478 системи протипожежного захисту не працюють, що становить 69% від загальної кількості обладнаних.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments