Рух на Салтівці відновлять до кінця дня

П'ятниця, 10 листопада 2017, 15:37
Комунальники лівідують наслідки пошкодження на водогоні на перехресті пр. Ювілейного з пр. Тракторобудівників, який дає воду мешканцям семи мікрорайонів Салтівки
Рух на Салтівці відновлять до кінця дня

Про це заявив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков, - повідомляє «Справжня Варта».

Волков: «Роботи проводяться без припинення подачі води абонентам. У випадку необхідності буде підвозитися вода автоцистернами підприємства. Орієнтовний час закінчення аварійно-відновлювальних робіт - 24:00».

Як повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан, завдяки спільній роботі КП «Харківводоканал» і поліції була оперативно розроблена нова схема організації дорожнього руху на цій ділянці.

«В даний час обмежений рух однією смугою проспекту Ювілейного в бік 602-го мікрорайону і повністю знято рух електротранспорту. Рух організований на протилежному боці проспекту з обмеженням по одній смузі в кожному напрямку», - зазначив Сергій Дульфан

За його словами, якщо під час проведення аварійно-відновлювальних робіт буде задіяна значна кількість техніки, то можливе повне закриття руху транспорту на ділянці пр. Ювілейного - від пр. Тракторобудівників до вул. Гвардійців Широнінців.

Як раніше писала «Справжня Варта», сьогодні частина Харкова залишиться без води: повний перелік адрес, Доповнено.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments