Харківські школярі виявилися ще й неабиякими винахідниками

Понеділок, 13 листопада 2017, 19:35
Харківські школярі перемогли на Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів
Харківські школярі виявилися ще й неабиякими винахідниками

Підсумки ХХ Всеукраїнського турніру юних винахідників та раціоналізаторів, який проходив на базі Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка, підбили у Києві на вихідних, повідомляє «Справжня Варта».

У турнірі взяли участь 12 команд із Харкова, Києва, Луцька, Рівного та Житомира. Зокрема, Харків представляли п'ять команд – переможці ХІ міського турніру юних винахідників та раціоналізаторів. Але у фінал вийшли лише три з них, які й посіли призові місця.

І місце посіла збірна команда з Шевченківського району «Сяйво», ІІ місце – команда Харківської гімназії №47 та збірної Шевченківського району «Спектр», третьою стала команда «Пульсар» з Індустріального району Харкова.

Переможцями турніру в особистій першості та номінаціях стали Михайло Гриценко (Харківська школа №150), Павло Ковальов і Анастасія Шевцова (НВК №45 «Академічна гімназія»), Кирило Цвєтков та Дмитро Жовтобрюх (Харківська гімназія №47), Анастасія Клімова (Харківська школа №168), Ярослав Ясинський (Харківська школа №80), Ярослав Суботін (Харківський технологічний ліцей №9), Павло Доброносов (Харківська школа №17), Владислав Усіченко та Єлизавета Седюк (Харківський ліцей № 89), Данило Капустянський і Георгій Кулак (Харківська гімназія №116).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments