ДТП на Сумській: рідні постраждалих висловилися з приводу відповідальності водіїв

Вівторок, 14 листопада 2017, 15:03
Зокрема, мати постраждалої вагітної Жанни Власенко дала коментар ЗМІ.
ДТП на Сумській: рідні постраждалих висловилися з приводу відповідальності водіїв

Про це повідомляє "КП в Україні". 

Так, за словами Раїси Семенівни, матері 29-річної Жанни Власенко, вона вважає винною в аварії Олену Зайцеву і бажає, щоб дівчина отримала довічне ув`язнення. 

Також жінка розповіла, що Жанна не пам`ятає момент аварії. Проте зараз вона вже у свідомості та може сідати. До речі, зовсім скоро, 15 листопада, жінка відсвяткує день народження, отже пробудження з медикоментозного сну - своєрідний подарунок для неї.

Раїса Семенівна також запевняє, що родичі Олени Зайцевої з нею не спілкувалися та допомогу не пропонували.

Як повідомляла «Справжня Варта», 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, і автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

8 листопада другому учаснику ДТП Геннадію Дронову обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Адвокат Сергій Перепелиця подав апеляцію на це рішення.

comments powered by HyperComments