Радник Світличної тепер у Верховному Суді

Середа, 15 листопада 2017, 08:03
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична відзначила, що на посаді радника голови ХОДА Олександр Мамалуй сприяв розвитку територіальної оборони області та допомагав у співпраці з Міністерством оборони України
Радник Світличної тепер у Верховному Суді

Указом Президента України від 10 листопада 2017 року Олександр Маламуй призначеним суддею Верховного Суду України.

«Привітала Олександра Мамалуя з призначенням суддею Верховного Суду України, – повідомила Юлія Світлична у воєму фейсбук-акаунті. – Цього року багато працювали разом. Олександр був радником голови ОДА. Фахова, патріотична та мудра людина. Дуже рада за нього! Впевнена, що саме такі люди зможуть повернути людям довіру до судів та віру у справедливість!»

У перший день мобілізації 18 березня 2014 року Олександр Маламуй був призваний до лав Збройних сил України, де служив снайпером у 93-й ОМБ. Брав участь у визволенні та подальшій обороні сіл Піски, Первомайське, Нетайлове, Опитне, Водяне, міста Авдіївка, в обороні Донецького аеропорту. Після демобілізації знов повернувся на військову службу – в ДПС України, де був снайпером контрснайперської групи відділення вогневих засобів мобільної прикордонної застави. Демобілізований у липні 2016 року, після чого пройшов курси підготовки офіцерів запасу при Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського. Молодший лейтенант запасу. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments